Ayo rek podo parikan Suroboyoan! Login dengan akun Jejaringsosial.com anda Daftar sebuah akun Jejaringsosial.com
 
Go Back   Home > Arsip
Lupa Password?

Gambar Umum Video Umum

Ayo rek podo parikan Suroboyoan!




 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Dapurane arek suroboyo rata2 kan koyo cak kartolo karo bung sukro/i, nang thread kene gak usah serius2 jon, gak pantes blas hahaha.. Iki yo itung2 karo nglestarekno budaya parikan suroboyo mbah2ne awake dhewe mbiyen. Aku dhisik yo?

Dino minggu mlaku-mlaku nang pasar wonokromo. Muter-muter golek sepatu temune nang pasar turi.
Atiku seneng chatting karo arek wedok sing ngakune koyo wulan guritno. Dijak ketemu tibakno rupane koyok mpok nori.

Hehehe.. peace..
nizhami
Continent Level

Post: 6.410
 
Reputasi: 151

__________________
INDBONEKSIA

 

    Anda mengendarai mobil atau sepeda motor setiap hari?
** Download software yang membantu
banyak orang berkendara di jalan raya, klik disini **







Reply With Quote     #2   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

tak molai disek cak
onok gulo onok semut
durung rondo ojok direbut

daloedaloe
Home Level

Post: 18
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #3   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Buah manggis buah melon,
Yen awak'e atis yooo ayo ndang kelon!!

Sing ra duwe pasangan:
Buto ireng bojone buto ijo,
Yen ra duwe pasangan yooo ndaj nggolek bojo!

Sing ra iso nggolek pasangan:
Omah Jonglo onone nang nJowo,
Yen ora iso yooo ra usah kuciwo!
delapanjagad
World Level

Post: 10.595
 
Reputasi: 33

__________________
Pelayan Warung Lesehan

KHUSUS TEMPAT Ogok-Ogok Thok (OOT)





Reply With Quote     #4   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Sing durung tau kawin :
Mlakune jinjit rambute cokor gondhol tapi tangane ngawe-awe
Anune dikempit ngalor ngedhol tapi suwe gak tau digawe
Akibate :
Prasmanan tuku tumpeng campur bothok tekek
Prasaku yo kemeng nganggur thok rek !
cakpri
Home Level

Post: 11
 
Reputasi: 0

__________________
upss... I apologize 4 inconvenience





Reply With Quote     #5   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Mbukak sumpel irunge wewe yo bakal nyuwek klambi lorek
Mbuak umbele dhewe durung iso wis akal akal njaluk rabi rek rek !
cakpri
Home Level

Post: 11
 
Reputasi: 0

__________________
upss... I apologize 4 inconvenience





Reply With Quote     #6   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Minyak rambut jarene Tancho
Kluwek bumbune rawon Suroboyo
Gak nyambut gawe wis duwe bojo
Dhuwek sak kebutuhane sik njaluk wong tuwo
cakpri
Home Level

Post: 11
 
Reputasi: 0

__________________
upss... I apologize 4 inconvenience





Reply With Quote     #7   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Mangane iwak Luwak jangane Tales
Mangkane tah rek duwe awak ojok males !
cakpri
Home Level

Post: 11
 
Reputasi: 0

__________________
upss... I apologize 4 inconvenience





Reply With Quote     #8   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Nyandang klambi kaine sing lembut dewe
Ndhang ndhang rabi nek wis nyambut gawe

Menek wit Mranti jarene ojok ceket godhonge
Nek wis ngerti rasane jare kok gak ket biyen ae !
cakpri
Home Level

Post: 11
 
Reputasi: 0

__________________
upss... I apologize 4 inconvenience





Reply With Quote     #9   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

Ndhusel jare penting tiba'e remeh
Kesel ning ! mene maneh.
cakpri
Home Level

Post: 11
 
Reputasi: 0

__________________
upss... I apologize 4 inconvenience





Reply With Quote     #10   Report Post  

Re: Ayo rek podo parikan Suroboyoan!

1 bintang Cak Pri !!
delapanjagad
World Level

Post: 10.595
 
Reputasi: 33

__________________
Pelayan Warung Lesehan

KHUSUS TEMPAT Ogok-Ogok Thok (OOT)
Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Parikan-plesetan gupy15 Quiz dan Teka-Teki yang Sudah Selesai 17


Pengumuman Penting

Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.