ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)
 
Go Back   Home > Belajar Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Anda juga bisa login menggunakan akun Jejaringsosial.com anda
Gambar Umum Video Umum Radio & TV Online





 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1491   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

piye kabare para sedulur ning ii.com???
agen_pale
agen_pale agen_pale is offline
Mod

Post: 22.080
 
Reputasi: 483

       





Reply With Quote     #1492   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

sae pak guru....

pripun pak, dados carios to?
zoeratmand
zoeratmand zoeratmand is offline
Continent Level

Post: 6.486
 
Reputasi: 226

__________________
just zoeratmand

Wanita Kedua





Reply With Quote     #1493   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Kutip:
Oleh resi_dj View Post
aku yo wes suwi ora menggedabrusi dik darkgrey
kabare master karo nyonya eneng piye? apik tho?


den pale pancet ae guyune...
aku pesen jamu beras kencur oleh ra?
jiahaha.. ono' pupet tah wingi.. darkgrey telat rek,
xixixi.. iyo pupet.. apik wae.. lha pupet dhewe piye..??



Kutip:
Oleh Dipi76 View Post
Ajeng carios punapa punika? Kula ajeng midhangetaken...


-dipi-
Kutip:
Oleh zoeratmand View Post
kok dangu pak guru?


niku lho mba dipi, pak guru ajeng carito pas jaman enom enoman ne dhisik, sanjange niku benthen kalih jaman sak menka lan jaman modern mekaten...

monggo pak guru, waktu dan tempat kulo aturaken...
Kutip:
Oleh Dipi76 View Post
Ohh punika wonten kaitanipun kalehan yuswo, nggih?


-dipi-
Kutip:
Oleh nizhami View Post
sedulur kalih. ngomooOoong opoOoo ikuuu???!
Kutip:
Oleh Second_Sister View Post
nganggo boso jowo yang baik dan bener yo, ojo boso jowo sing aneh.
Kutip:
Oleh zoeratmand View Post
lha yuswo iku sinten mba dipi?kulo mboten pangertos e...

sae den miki, pie arek suroboyo?

pak guru wonten pundhi niki?sanjange ajeng carios...

darkgrey ra mudheng nek nganggo sing ngene iki
darkgrey
darkgrey darkgrey is offline
National Level

Post: 1.885
 
Reputasi: 59

__________________
Abu abu paling gelap






Reply With Quote     #1494   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

yowis, nganggo boso jowo sak anane ae lah...

q io ora pathek iso cak...
zoeratmand
zoeratmand zoeratmand is offline
Continent Level

Post: 6.486
 
Reputasi: 226

__________________
just zoeratmand

Wanita Kedua





Reply With Quote     #1495   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

moso ra iso tho den...???
agen_pale
agen_pale agen_pale is offline
Mod

Post: 22.080
 
Reputasi: 483






Reply With Quote     #1496   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

ora iso pak guru, nek ngomong iso tapi nyatane ora iso, malah repot..

tasih libur pak guru sekolahe?
zoeratmand
zoeratmand zoeratmand is offline
Continent Level

Post: 6.486
 
Reputasi: 226

__________________
just zoeratmand

Wanita Kedua





Reply With Quote     #1497   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

piye kabare para sedulur ning ii.com???

~Kembali ke laptop~
tukul4mata
tukul4mata tukul4mata is offline
City Level

Post: 393
 
Reputasi: 4

__________________





Reply With Quote     #1498   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

sae kang mas tukul...

pie bibir e mas?tasih "dower" mboten? guyon lho kang...
zoeratmand
zoeratmand zoeratmand is offline
Continent Level

Post: 6.486
 
Reputasi: 226

__________________
just zoeratmand

Wanita Kedua





Reply With Quote     #1499   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Kutip:
Oleh zoeratmand View Post
ora iso pak guru, nek ngomong iso tapi nyatane ora iso, malah repot..

tasih libur pak guru sekolahe?
sampun mlebu den...
agen_pale
agen_pale agen_pale is offline
Mod

Post: 22.080
 
Reputasi: 483






Reply With Quote     #1500   Report Post  

Re: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

wah wis mulae sibuk maning ki pak guru?

murid e ono sing ayu mboten pak guru?
zoeratmand
zoeratmand zoeratmand is offline
Continent Level

Post: 6.486
 
Reputasi: 226

__________________
just zoeratmand

Wanita Kedua
Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search





Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.