krosa kata boso jowo alus Login dengan akun Jejaringsosial.com anda Daftar sebuah akun Jejaringsosial.com
 
Go Back   Home > Belajar Bahasa Lain
Lupa Password?

Gambar Umum Video Umum


krosa kata boso jowo alus




 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

krosa kata boso jowo alus

krosa kata bahasa jowo alus:


saya: kulo
pergi: wedal
tidak: mboten
itu: niku
ada: enten
belakang: wingkeng
minta: nyuwon
ma'af: ngapuro
rumah: nggriyo
masuk: mlebet


kulo nyuwon ngapuro lek kulo nulise eneng seng salah, konco-konco seng iso bahasa jowo alus, tambahin yo krosa katane..
stenoguster
Home Level

Post: 16
 
Reputasi: 0

 

    Anda mengendarai mobil atau sepeda motor setiap hari?
** Download software yang membantu
banyak orang berkendara di jalan raya, klik disini **







Reply With Quote     #2   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

ngagem boso sing Madya utawa Inggil den...?
agen_pale
Mod

Post: 22.077
 
Reputasi: 483

__________________
The Legend's

Mau Repu? Klik ini





Reply With Quote     #3   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

bentenipun madya kalian inggil puniko punopo den agen?
resi_dj
World Level

Post: 10.827
 
Reputasi: 51

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #4   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

Meniko sami-sami boso jawi ingkang kromo, Jeng Resi.
Kromo madya meniko sami mawon kalehan jawi alus, dipituturaken kagem basake ingkang sederajat, supados kalehan rencang. Namung yen kromo inggil dipituturaken kagem tiyang ingkang duwur derajatenipun, supados kalehan tiyang sepuh, bapak, ibu lan tiyang ingkang dihormati.


-dipi-
Dipi76
Continent Level

Post: 9.577
 
Reputasi: 1117






Reply With Quote     #5   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

@ non resi

ne ngagem sing inggil.. wah kulo nggeh mboten lancar, ngeten
nanging ngagem sing madya ngge monggo kulo badhe nunut nulis mriki....
agen_pale
Mod

Post: 22.077
 
Reputasi: 483

__________________
The Legend's

Mau Repu? Klik ini





Reply With Quote     #6   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

Bedanipun griya kalih ndalem napa nggih?

Kalimate niki sampun bner napa dereng?

Kula teng griya, bapak teng ndalem ...
ishimaru
Continent Level

Post: 2.800
 
Reputasi: 122






Reply With Quote     #7   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

Griya (dibaca griyo) meniko kromo madya, ingkang inggil meniko ndalem.

Kalimate Mas Ishimaru meniko rodo kurang tepat, ingkang tepat : Kula ing griya, Romo ing ndalem.


-dipi-
Dipi76
Continent Level

Post: 9.577
 
Reputasi: 1117






Reply With Quote     #8   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

darkgrey gelem dipun ajaraken.. hiaha. ngono bener ora..??
xixi.. ajariiiin..
darkgrey
National Level

Post: 1.885
 
Reputasi: 58

__________________
Abu abu paling gelap






Reply With Quote     #9   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

aku rak ngerti bahasane

pengen sekali bisa ngomong bahasa jawa,, suka aja denger logatnya..

terkadang suka sotoy ikut2an ngomong jawa,, xixixixixi

ajarin dong
lelly
Continent Level

Post: 3.610
 
Reputasi: 239

__________________
Lely Octa





Reply With Quote     #10   Report Post  

Re: krosa kata boso jowo alus

segawon : anjing
mendo : kambing

nizhami
Continent Level

Post: 6.410
 
Reputasi: 151

Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
luwe akeh sing nyampur boso jowo karo boso indonesia?? sinamaniez Belajar Bahasa Lain 2
ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni) resi_dj Belajar Bahasa Lain 1554
TDW Club - Kata-Kata Lambat Kata-Kata Cepat TDWClub Pengembangan Diri & Menjadi Lebih Baik 1
Boso Jowo Aku Wong Budur Bon Sari Mujil Kris KRISTIYANTO Belajar Bahasa Lain 5
Jual : ▓▒▓ Lulur Bali Alus ( Distributor Jakarta ) ▓▒▓ BaliAlus Kesehatan & Kecantikan 1


Pengumuman Penting

Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.