Upami tiasa diwalon ku akang sareng teteh sadaya
 
Go Back   Home > Belajar Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Anda juga bisa login menggunakan akun Jejaringsosial.com anda
Gambar Umum Video Umum Radio & TV Online





 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

Upami tiasa diwalon ku akang sareng teteh sadaya

Kinten - kintena naon anu matak gabedakeun bahasa sunda sareng bahasa anu lian,,
Mangga wilujeng ngawalon,,
Nisha_za
Nisha_za Nisha_za is offline
National Level

Post: 515
 
Reputasi: 67

       





Reply With Quote     #2   Report Post  

Re: Upami tiasa diwalon ku akang sareng teteh sadaya

Saya ngk ngerti pengucapan tapi tau artinya

Yg membedakan adalah cara pengucapan kali ya..hehe
anak_dumai
anak_dumai anak_dumai is offline
Mod

Post: 4.857
 
Reputasi: 136

__________________





Reply With Quote     #3   Report Post  

Re: Upami tiasa diwalon ku akang sareng teteh sadaya

loba pisan atuh nenk...
tina gaya bahasa, tata panulisan oge beda jeng nu basa lain.
jeung deui urang sunda mah gareulis..
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.653
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #4   Report Post     Original Poster (OP)

Re: Upami tiasa diwalon ku akang sareng teteh sadaya

Kutip:
Oleh Gia_Viana View Post
loba pisan atuh nenk...
tina gaya bahasa, tata panulisan oge beda jeng nu basa lain.
jeung deui urang sunda mah gareulis..
Muhun jigana nya Teh, salah sahiji anu mantak ngabedakeun na mah Mojangna anu gareulis
Nisha_za
Nisha_za Nisha_za is offline
National Level

Post: 515
 
Reputasi: 67






Reply With Quote     #5   Report Post  

Re: Upami tiasa diwalon ku akang sareng teteh sadaya

aduh saya gak ngerti bahasa sunda .... haffff
pandaku pandaku is offline
Village Level

Post: 78
 
Reputasi: 1

__________________
ok....
Reply
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Hayu Urang Sunda Sadaya... Hanzy Com Belajar Bahasa Lain 8


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.