Sharing Free or Trial Download Games
 
Go Back   Home > Komputer & Games PC

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online

Sharing Free or Trial Download Games

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #211   Report Post  

Bls: Re: [link download] Game Offline Keren Updated

Kutip:
Oleh ch0k1 View Post
Bos setelah didownload semua gimana sih cara installnya (sory rada kurang ngerti) mohon bantuannya yahh
Bro habis download sih biasanya diextract pakai program win rar. Sebelum di extract buat dulu folder baru . Nah extractnya ke folder baru itu.
Lihat hasil extractnya pasti ada program installernya/setupnya.
Tinggal jalankan installernya , pilih mau diinstall gamenya ke drive apa dan folder apa, setelah selesai kalau ada DILARANG KERAS dihasil extract copy saja ke folder jang baru kita install, baru jalankan gamenya.
Semoga bisa membantu, selamat bermain.
riverman01
riverman01 riverman01 is offline
City Level

Post: 114
 
Reputasi: 0

Loading...
       





Reply With Quote     #212   Report Post  

Bls: Sharing download game hanya boleh di thread ini

om om semua ane req game hunting dunks.. yang kya game The Hunters .. game berburu..
HeLLKiNG_666
HeLLKiNG_666 HeLLKiNG_666 is offline
National Level

Post: 989
 
Reputasi: 5

__________________
DiSTRuBeR oF THe PeaCe



No PaiN No GLoRY





Reply With Quote     #213   Report Post  

Bls: Sharing download game hanya boleh di thread ini

Hunting Unlimited 2010 [FINAL]





Hunting Unlimited 2010 [FINAL] | 343 mb



Hunting Unlimited 2010 [FINAL]Experience fast-paced hunting action in pursuit of the biggest trophy bucks throughout North America, Canada and Now the Bavarian Forest. Choose from 32+ weapons and accessories. Compound Bows, Shotguns and Rifles, Decoys, Blinds, Bait, and more -- everything you'll need for your choice of prey. Take aim at the Target Range before heading out into the wilderness. Then take on 110+ hunting missions that span the most remote and challenging habitats hunted today. Design and customize the most realistic and perfect hunt using the Mission Editor -- even replay your favorite missions.

*Wilderness Madness! Free Hunt Mode drops you right in the action with game a plenty, or for exacting hunting adventures try Challenge Mode.
*Calling All Predators. Track and hunt 18 of the most prized big game animals including Moose, Mountain Lion, Mule Deer and NOW the Red Deer.
*Get Armed! Choose from a vast arsenal of 32+ weapons including shotguns, rifles, crossbows, and more. Buy binoculars, hunting scents, rifle scopes and more to lure and track your prey.
*Call of the Wild. Encounter the fiercest animals on earth, including lions, grizzly bears, jaguars and more.
*Command the Outdoors. Trek through and seek out savage animals in 11 of the world's most expansive and challenging locations including North America, Canada and NEW this year the Bavarian Forest.

THANX TO ARMACREW & TAC-CM

Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya





.
riverman01
riverman01 riverman01 is offline
City Level

Post: 114
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #214   Report Post  

Bls: Sharing download game hanya boleh di thread ini

Boleh2.....
Indonesia10
Indonesia10 Indonesia10 is offline
Home Level

Post: 12
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #215   Report Post  

Bls: Sharing download game hanya boleh di thread ini

Leisure Suit Larry 6 Shape Up or Slip Out! TALKIE

*** ONLY FOR ADULTS ***



Larry Laffer, our sly hero, is still craving for love at the start of this adventure, with no success of romance in sight. This time around, Larry is a last minute replacement for a missing contestant on a dating game show called "Stallions", where he actually wins a prize, a vacation at the infamous La Costa Lotta, a supposedly beautiful health spa. Of course, the luxurious spa is filled with beautiful, single women. Leisure Suit Larry 6 Shape Up or Slip Out! is a standard point and click adventure, comedy remains as the savior for Leisure Suit Larry. The conversations are funny, loaded with silly humor throughout. Some of the humor may be a little corny, but what do you expect from Larry? Like in all adventure games, a player's delight comes from figuring out how to get the needed items and use them correctly to solve the puzzles. Like all previous games in the series, this is a game about titillation not pornography. The catchy music, well-done funny graphics, and sense of humour that Leisure Suit Larry 6 Shape Up or Slip Out! possesses makes it a game that everyone with a little bit of a sense of humour will enjoy. This is the first Larry with voice-overs. This is a fun adventure game.

XP and Vista.


[center]













Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya
riverman01
riverman01 riverman01 is offline
City Level

Post: 114
 
Reputasi: 0



loading...



Reply With Quote     #216   Report Post  

Bls: Re: [link download] Game Offline Keren Updated

Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya
jackdaulee
jackdaulee jackdaulee is offline
Home Level

Post: 2
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #217   Report Post  

Bls: Sharing download game hanya boleh di thread ini

keren mas.... punya pruduct key football Manager 2009 ndak ??? bagi dong...
agsan-wsb
agsan-wsb agsan-wsb is offline
Village Level

Post: 80
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #218   Report Post  

Bls: Re: [link download] Game Offline Keren Updated

Kutip:
Oleh gilag View Post
kan lo belom pernah maen GTA4


ntar qlo udah donlod gmn cara nyatuinnya
aku punya dvd nya tapi uploadnya mau berapa hari ya...???
agsan-wsb
agsan-wsb agsan-wsb is offline
Village Level

Post: 80
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #219   Report Post  

Bls: Re: [link download] Game Offline Keren Updated

Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya
agsan-wsb
agsan-wsb agsan-wsb is offline
Village Level

Post: 80
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #220   Report Post  

Bls: Sharing download game hanya boleh di thread ini

Hunting gamenya ternyata trial >.<
HeLLKiNG_666
HeLLKiNG_666 HeLLKiNG_666 is offline
National Level

Post: 989
 
Reputasi: 5

__________________
DiSTRuBeR oF THe PeaCe



No PaiN No GLoRY
Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search





Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.