Sharing Free or Trial Download Games
 
Go Back   Home > Komputer & Games PC

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online

Sharing Free or Trial Download Games

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #71   Report Post     Original Poster (OP)

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

bener itu ya ? klo gangster 2 vendetta ntu apa yah ? moga berguna
c_karh9
c_karh9 c_karh9 is offline
National Level

Post: 1.266
 
Reputasi: 4

__________________

Intel Core 2 Duo 2.6 GHz| GNU/Linux Fedora11-Leonidas | 4 Gb of DDR3 RAM | NVIDIA GeForce 8800 GT Ultra 512 MB
***** Sell Premium Account DILARANG KERAS, Paypal verified, cPanel 11. Want It ? PM me ******
Loading...
       





Reply With Quote     #72   Report Post     Original Poster (OP)

Re: [link download] Game Offline Keren Updated

Kutip:
Oleh HeLLKiNG_666 View Post
bro ada game yang maen tembak²an semacam sniper elite gtu gak??
req dunks... tp laennya sniper elite yak... dah tamat ntu ane sniper elite :Dhehehe :))
namanya apaan bro ?? binun dah gw
c_karh9
c_karh9 c_karh9 is offline
National Level

Post: 1.266
 
Reputasi: 4

__________________

Intel Core 2 Duo 2.6 GHz| GNU/Linux Fedora11-Leonidas | 4 Gb of DDR3 RAM | NVIDIA GeForce 8800 GT Ultra 512 MB
***** Sell Premium Account DILARANG KERAS, Paypal verified, cPanel 11. Want It ? PM me ******





Reply With Quote     #73   Report Post  

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

makasi gan bintang dari saia
gan, gangster 2 nya jgn MU pls, RS ato ES ato lokal getu makasi gan

WWII Battle Tanks: T34 vs. Tiger



Release Date : 24 October 2008
ESRB Rating : Everyone 10+
Genre : Simulation
Publisher : Lighthouse Interactive
Developer : G5 Software
Console : PC

Buat kamu yang suka game simulasi khususnya kendaraan-kendaraan besar seperti tank, kamu harus mainkan game ini. Bertempat di Belarusia selama musim panas tahun 1944. Ini adalah masa Uni Soviet melakukan Operasi Bagrasi", serangan Belarusia melawan Jerman Wehrmacht.
Fitur
• Tank yang bisa dimainkan: milik Rusia T-34/85 dan Jerman Sd.Kfz. 181 "Tiger" Ausf.E.
• Mengendalikan tank dalam bentuk animasi 3D yang canggih.
• Efek bayangan, tabrakan, peta.
Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya
srantala
srantala srantala is offline
City Level

Post: 166
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #74   Report Post  

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles



* The Forgotten Battles consists of:
o 20 single-player missions
o 10 multiplayer missions
o 5 new maps
o Dynamic campaigns that are working on all existing maps of IL-2 Sturmovik and IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles

* Forgotten Battles offers all the gameplay of IL-2 Sturmovik, plus many new additions. These include (but are not limited to):
o 30 new flyable aircraft
o 23 new AI-controlled aircraft
o New AI ground objects and vehicles for each new map area, with new 3D building models
o Ranking and award system for Finnish and Hungarian pilots
o Selectable custom user-made skins in single play mode for players and all AI aircraft
o All IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles aircraft available in Quick Mission Builder, except seaplanes and gliders
o Improved flight dynamics
o More realistic AI scripting to create more realistic battles
o New engine management relating to radiators, superchargers and fuel mixture control for different altitudes
o Online track recorder and editor
o A New system of single play track recording and editing
o Search lights and barrage balloons (including intercommunication with AA artillery)
o New ships including the Russian battleship Marat, Russian cruisers Aurora and Kirov and German cruiser Niobe (but not limited to)
o Play up to 32 players online in dogfight and in cooperative modes (depending on your internet connection)
o IL-2 Sturmovik and IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles are not compatible with each other when playing online

* IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles includes from the original IL-2 Sturmovik game:
o All aircraft (including those released for free in add-ons)
o All maps

* IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles does not include from the original IL-2 Sturmovik game:
o The single missions
o The multiplayer missions
o The 3 offline single player campaigns

MINIMUM SPECIFICATIONS
Computer: Pentium III 800/AMD Athlon 700 or better
Memory: 256 MB of RAM ( 512 MB is recommended)
Operating System: Windows(r)98/ME/2000/XP
DirectX: DirectX 8.1 or higher (included on disc)
Video Card: 3D video card (DirectX 8.1 compatible) w/32MB RAM (64MB recommended)
CD-ROM: 4X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
Audio: Direct 8.1 compatible sound card
Internet/Network Play: Internet connection (56 kbps or better) or LAN for multiplayer
Hard Drive Space: 1.1 GB

Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya
srantala
srantala srantala is offline
City Level

Post: 166
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #75   Report Post  

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

gan, sin of a solar empire ma gangster 2 link part 1 error
srantala
srantala srantala is offline
City Level

Post: 166
 
Reputasi: 0



loading...



Reply With Quote     #76   Report Post  

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

counter stikre 1.8 kar..........gw minta
subhanluffy
subhanluffy subhanluffy is offline
World Level

Post: 12.412
 
Reputasi: 252

__________________
StRaWhAt DeViL BaTzZz

klik ini lalu beri lah makan...





Reply With Quote     #77   Report Post  

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

kar......
gue minta game suikoden apa aja deh???
moel_yhadhie
moel_yhadhie moel_yhadhie is offline
National Level

Post: 1.825
 
Reputasi: 12






Reply With Quote     #78   Report Post     Original Poster (OP)

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

bukannya udah posting yap disini
c_karh9
c_karh9 c_karh9 is offline
National Level

Post: 1.266
 
Reputasi: 4

__________________

Intel Core 2 Duo 2.6 GHz| GNU/Linux Fedora11-Leonidas | 4 Gb of DDR3 RAM | NVIDIA GeForce 8800 GT Ultra 512 MB
***** Sell Premium Account DILARANG KERAS, Paypal verified, cPanel 11. Want It ? PM me ******





Reply With Quote     #79   Report Post     Original Poster (OP)

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

Kutip:
Oleh subhanluffy View Post
counter stikre 1.8 kar..........gw minta


Counter Strike 1.8 v8
info
extract
install
play!!!


download here
Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya
c_karh9
c_karh9 c_karh9 is offline
National Level

Post: 1.266
 
Reputasi: 4

__________________

Intel Core 2 Duo 2.6 GHz| GNU/Linux Fedora11-Leonidas | 4 Gb of DDR3 RAM | NVIDIA GeForce 8800 GT Ultra 512 MB
***** Sell Premium Account DILARANG KERAS, Paypal verified, cPanel 11. Want It ? PM me ******





Reply With Quote     #80   Report Post     Original Poster (OP)

Re: Sharing download game hanya boleh di thread ini

Kutip:
Oleh srantala View Post
gan, sin of a solar empire ma gangster 2 link part 1 error
Sin of solar empire

Sesuai forum rules, dilarang memasukan materi link download yang kemungkinan ilegal seperti DILARANG KERAS, bajakan dan semacamnya. Software freeware dan shareware yang dibagikan/direview secara benar diperbolehkan

Link didelete, thread dapat di closed dan di move ke Archive, jika anda merasa ini kesalahan mohon pm saya
c_karh9
c_karh9 c_karh9 is offline
National Level

Post: 1.266
 
Reputasi: 4

__________________

Intel Core 2 Duo 2.6 GHz| GNU/Linux Fedora11-Leonidas | 4 Gb of DDR3 RAM | NVIDIA GeForce 8800 GT Ultra 512 MB
***** Sell Premium Account DILARANG KERAS, Paypal verified, cPanel 11. Want It ? PM me ******
Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search





Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.