Hai Urang Pasundan Sadayana...
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


Hai Urang Pasundan Sadayana...

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

Hai Urang Pasundan Sadayana...

Assalamu'alikum Wrahmatullah..
Sampurasun.....

Ngenalkeun sim kuring Burhan, nembe ngiringin forum yeuh. Saha wae anu tiasa ngabantos tata cara sareng naon wae tentang forum ieu ku abdi ditampi pisan.

Abdi ngaharep bantosanana.... ti saha wae, bade pameget atanapi istri, bade anu sepuh atanapi anu anom, bade ti nu sakola, kuliah, kerja sareng teu hilap ti anu masih ngalanggur ogenan......

Simkuring asli ti Ciamis selatan sateuacan Pantai Pangandaran, ayeuna minangka ngumbara di jakarta tikawit taun 2001 kalangkung. Alhamdulillah tos damel di salah sawios perusahaan di kawasan Jakarta Timur.
Burhanudin
Burhanudin Burhanudin is offline
Home Level

Post: 18
 
Reputasi: 0

Loading...
       





Reply With Quote     #2   Report Post  

Re: Hai Urang Pasundan Sadayana...

gw ngga ngerti apa tulisan loh
azizi
azizi azizi is offline
Continent Level

Post: 3.539
 
Reputasi: 37

loading...
Reply
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Hayu Urang Sunda Sadaya... Hanzy Com Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 8


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.