sunda
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


sunda

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

sunda

assalamu'alaikum we.wb

anu suku na sunda mangga kadieu wae...
aya neng gia asli ti bogor...
hayu urang babarengan eusian forum ieu:)
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304

Loading...
       





Reply With Quote     #2   Report Post  

sundawie

hayu lah.....
bagus tu, orang sunda kan jarang katingali..
piraku rek eleh ku anu lain...sayah mah ngadukung pisan

hidupp lahhh
rlnsbgj
rlnsbgj rlnsbgj is offline
Home Level

Post: 4
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #3   Report Post     Original Poster (OP)

hai..maneh teh saha...?
boleh teu abdi kenalan?sunda na timana?
urang teh suku sunda kudu bersatu...jeung anu lain oge..
tapi ai di kelompokeun mah...nya mangga wae...
urang barembug...oceh
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #4   Report Post  

wow aya mojang
kenalkeun, nami abdi jurig..

senes ketang..:D

nami : kbhrx, anak matahari...
linggih: ayeuna nuju di jakarta

neng geulis..
kbhrx
kbhrx kbhrx is offline
Home Level

Post: 16
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #5   Report Post     Original Poster (OP)

Kutip:
Oleh kbhrx View Post
wow aya mojang
kenalkeun, nami abdi jurig..

senes ketang..:D

nami : kbhrx, anak matahari...
linggih: ayeuna nuju di jakarta

neng geulis..
maneh teh jurig naon?jurig kamangmang sanes?
maneh daek jadi jurig....?
abdi mah alim euy.hoyong jadi bidadari kayangan wae...
ayo bararatur suku sunda
mangganya kadieu wae...aya neng gia asli ti BOgor
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304



loading...



Reply With Quote     #6   Report Post  

sampurasun,....
geningan Neng Gia teh urang Bogor,... tatanggi pisan atuh geulis,... cik sugan dina hiji mangsa urang tiasa patepung lawung disisina tugu kujang panginten.
sugan atuh dina wanci ayeuna masih keneh aya anu mulasara tatar sunda wariskeuneun ka anak incu,.......hayu,..
bujangsecond
bujangsecond bujangsecond is offline
Home Level

Post: 12
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #7   Report Post     Original Poster (OP)

yu batur urang babarengan,,,,eusian forum ieu..
hayu......
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #8   Report Post  

nepangkeun TS1
ti bandung
pameget (pami teu lepat)


salam kenal kangge sadaya !
ts1 ts1 is offline
Home Level

Post: 15
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #9   Report Post  

Waalaikumsalam neng....

Sok urang Bogor biasana mah kota hujan, kota roti unyil... cik punten neng informasi jajanan di bogor teh dimana wae sareng naon wae.... pan sok aya dina tipi geuning...? Wartosan atuh....... nuhun neng..!


Kutip:
Oleh giapianawati View Post
assalamu'alaikum we.wb

anu suku na sunda mangga kadieu wae...
aya neng gia asli ti bogor...
hayu urang babarengan eusian forum ieu:)
dedistea dedistea is offline
Home Level

Post: 3
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #10   Report Post     Original Poster (OP)

Loba Atuh...mangga Ulin Atuh Ka Bogor....
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304

Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Hayu Urang Sunda Sadaya... Hanzy Com Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 8


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.