ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

heheheh sakdurunge, aku njaluk sepuro nek judul threadku salah...sing jelas nang thread iki, gae nglancarno ngomong boso jowo, ayo podo ngrumpi, nggedabrus, lan jagongan nang kene..podo nyopo member liyane nggawe boso jowo yo..
ayo...kita kemon..hehehhee

versi indonesia:

heheheh, sebelumnya, saya minta maaf ya kalau judul threadnya salah..tujuan thread ini untuk melancarkan berbahasa jawa, ayo silahkan nrumpi dan ngobrol di sini.. silahkan menyapa member lain menggunakan bahasa jawa...mari..silahkan dimulai...
<3D
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR

Loading...
       





Reply With Quote     #2   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

nggedabrus.. sokor njeplak.. congor turah.. kakehan cangkem.. kakehan cocot.. benyak bacot.. wkwkwkwk

piye kabarmu leh.. :D
nizhami
nizhami nizhami is offline
Continent Level

Post: 6.519
 
Reputasi: 155






Reply With Quote     #3   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

haha....halo hola..bang niz..kabarku apik ae..alhamdulillah pancet dadi wedhok..wakakak, la awakmu?
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #4   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Lha wong inyong nggantenge kaya ngene ko diarani wong gemblung ya. Rika sing gemblung deyan.
Lha wong aku nggantenge koyo' ngene ko' diarani wong edan yo. Kowe sing edan ya'e.
Lha wong kulo nggantengipun kados mekaten ko' dipun wastani tiyang edan nggih. Panjenengan ingkang edan mbok menawi.

Bhs.Indonesianya: Orang saya ganteng begini koq dibilang orang gila ya. Kamu yang gila kali.
Roelly
Roelly Roelly is offline
National Level

Post: 878
 
Reputasi: 2






Reply With Quote     #5   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

hahah sopo sing ngarani njenengan edan to mr.roelly??
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR



loading...



Reply With Quote     #6   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Kutip:
Oleh resi_dj View Post
hahah sopo sing ngarani njenengan edan to mr.roelly??
kabeh >:'(
Roelly
Roelly Roelly is offline
National Level

Post: 878
 
Reputasi: 2






Reply With Quote     #7   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Lho iki jam piro ki ???
Sik sik sik aku ta' metuk cah-cah sekolah disik.
Roelly
Roelly Roelly is offline
National Level

Post: 878
 
Reputasi: 2






Reply With Quote     #8   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

wahahaha..melase panjenengan om roelly..................boten usah kuatir...kulo mboten ngarani njenengan ngaten kok..paling2 nggih kirang waras wakakaka..
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #9   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Kutip:
Oleh Roelly View Post
Lha wong inyong nggantenge kaya ngene ko diarani wong gemblung ya. Rika sing gemblung deyan.
Lha wong aku nggantenge koyo' ngene ko' diarani wong edan yo. Kowe sing edan ya'e.
Lha wong kulo nggantengipun kados mekaten ko' dipun wastani tiyang edan nggih. Panjenengan ingkang edan mbok menawi.

Bhs.Indonesianya: Orang saya ganteng begini koq dibilang orang gila ya. Kamu yang gila kali.
wekekekeke... wong gemblung ko' wani2 ne ngaku ngganteng?? wis ra waras sampean... :D
Redbastard
Redbastard Redbastard is offline
World Level

Post: 16.793
 
Reputasi: 222

__________________





Reply With Quote     #10   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Kutip:
Oleh resi_dj View Post
wahahaha..melase panjenengan om roelly..................boten usah kuatir...kulo mboten ngarani njenengan ngaten kok..paling2 nggih kirang waras wakakaka..
aku tresno karo sampean jeng...:p
Redbastard
Redbastard Redbastard is offline
World Level

Post: 16.793
 
Reputasi: 222

__________________
Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search





Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.