ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #21   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

madsute? haha kok malah aku sing bingung
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR

Loading...
       





Reply With Quote     #22   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

gak jadi ah...
Redbastard
Redbastard Redbastard is offline
World Level

Post: 16.793
 
Reputasi: 222

__________________





Reply With Quote     #23   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

aku daftar yo put...!
Iki thread te uapik, sip...
Sip....
Kang niz enek,

Lha master endi non??

Hu hu hu enek dokter roelly, isin aku! >:>>:>
MINA
MINA MINA is offline
World Level

Post: 12.532
 
Reputasi: 402






Reply With Quote     #24   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

weee sugeng enjyang non mina...walah iki nggak nggawe daftar2an...sukur mlebu ae..ayo do ngobrol, ben ndang lancar njowone lan menisan ngelingno kito kabeh karo boso jowo...heheh..
iyo master pop durung makpecungul.....heheh..

sugeng enjang bang niz
den red
dr.roelly
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #25   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

ya matur suwun,
Putri sing ganase ra karu2 an..

Boso jowoku kakean polah yo!!
(gara2 ne awor2 ane, wong ko ngendi2)

Aku njajal gawe b.cilacap yak!! :D:D:D

"rika ne sarapan durung ki? Enyong wis sarapan gasek"


Piye ok ndak??
MINA
MINA MINA is offline
World Level

Post: 12.532
 
Reputasi: 402



loading...



Reply With Quote     #26   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

karena... gue gak bisa bahasa jawa... xixixixixi
popoi
popoi popoi is offline
Continent Level

Post: 6.094
 
Reputasi: 31

__________________
The one and only pop


Jangan pernah menyerah dalam melakukan hal - hal yang baik
www.masterpunker.blogspot.com





Reply With Quote     #27   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

wew.. putri guanase ra karuan... senenge nyamberi wong...
Redbastard
Redbastard Redbastard is offline
World Level

Post: 16.793
 
Reputasi: 222

__________________





Reply With Quote     #28   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

jiahahhaa...ganas ta aku iki??? wahahaha iyo senengane nyamberi uwong..iyo terutama wong jaler wakakak
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #29   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

hola om pop...halah ayo kene....njenengan iso kok boso jowoan
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #30   Report Post  

Bls: ZONA JOWO-AYO NGOMONG NGGAWE BOSO JOWO(asal muni)

he he he ...

Ono opo iki ?
aku nyamar dadi...



RADEN SINGOMENGGOLO DJALMOWONO

HA HA HA HA HA
Roelly
Roelly Roelly is offline
National Level

Post: 878
 
Reputasi: 2

Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search





Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.