Hayu Urang Sunda Sadaya...
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


Hayu Urang Sunda Sadaya...

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

Hayu Urang Sunda Sadaya...

Ka sadaya urang sunda dimana wae ayana.... hayu urang jadikeun bangsa urang (sunda) no hiji/selalu di atas di bidang naon wae...

Aya kabar dahsyat di dunia internet..., urang tiasa ikut investasi bisnis di saantero dunia sanaos mung gaduh modal $10 bahkan $1. Pasti sasasih kurang ogenan modal tiasa dicandak deui, saterasna investasi tina kauntungan tadi. Salian ti eta urang gadung rekening/tabungan $. Hayu sadayana....

Hanzy Com siap ngabantos iraha wae.......
Hanzy Com Hanzy Com is offline
Home Level

Post: 0
 
Reputasi: 0

Loading...
       





Reply With Quote     #2   Report Post  

ngabantos naon?...maneh asli ti mana?
hayu...orang babareungan eusian forum ieu
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.649
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #3   Report Post  

hayu ah ngiringan ngadukung basa sunda, kangge bahasa sapopoe !
ts1 ts1 is offline
Home Level

Post: 15
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #4   Report Post  

Kutip:
Oleh ts1 View Post
hayu ah ngiringan ngadukung basa sunda, kangge bahasa sapopoe !
ari maneh asalna ti mana?masih sakola ?
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.649
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #5   Report Post  

Kutip:
Oleh Hanzy Com View Post
Ka sadaya urang sunda dimana wae ayana.... hayu urang jadikeun bangsa urang (sunda) no hiji/selalu di atas di bidang naon wae...

Aya kabar dahsyat di dunia internet..., urang tiasa ikut investasi bisnis di saantero dunia sanaos mung gaduh modal $10 bahkan $1. Pasti sasasih kurang ogenan modal tiasa dicandak deui, saterasna investasi tina kauntungan tadi. Salian ti eta urang gadung rekening/tabungan $. Hayu sadayana....

Hanzy Com siap ngabantos iraha wae.......
ngiringan ah tapi hapunten upami teu tiasa lemes ngawalerna, sok atuh bagi2 linkna tapi ieu ge nuju ngempelkeun heula yeuh boro boro $1, salawe ge can gaduh
hobohobo
hobohobo hobohobo is offline
Village Level

Post: 40
 
Reputasi: 0

__________________
klik disini :kasihjempol:


loading...



Reply With Quote     #6   Report Post  

Re: Hayu Urang Sunda Sadaya...

Kutip:
Oleh giapianawati View Post
ari maneh asalna ti mana?masih sakola ?
Naha ngan munah maneh wae... teu eucreug ah maneh mah..!!
apaajah apaajah is offline
Home Level

Post: 2
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #7   Report Post  

Re: Hayu Urang Sunda Sadaya...

Halo oge,

miluan ah nimbrung di dieu....

punten, teu bisa basas lemes euy...ma'lum orang udik
-CB-
-CB- -CB- is offline
Village Level

Post: 58
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #8   Report Post  

Re: Hayu Urang Sunda Sadaya...

haaallloooo,,,
abdi urang sunda oge,,,asli urang sunda ti bogor,,,
giapianawati teh,,sundana ti bumi mana,????
beQ
beQ beQ is offline
City Level

Post: 408
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #9   Report Post  

Bls: Hayu Urang Sunda Sadaya...

ui urang numpang nya,,,,
hampura, basa sundana rada kasar da soalna teu keneh bisa basa sunda anu lemes,,,,,
Britney_Cute
Britney_Cute Britney_Cute is offline
City Level

Post: 205
 
Reputasi: 2

__________________
PeeWee O yeaah!


<3 Hayley
Reply
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
sunda Gia_Viana Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 21
Hai Urang Pasundan Sadayana... Burhanudin Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 1


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.