orang sunda kumpul di dieu sadayana
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


orang sunda kumpul di dieu sadayana

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #91   Report Post  

Re: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh HulkHogan View Post
salam kenal hendry. . .
kumaha damang kang..?? kambing tos dibere dahar can. . .:)):)):))


Se'eur Horenganan Orang Sunda di Indonesiaindonesia.com. . .:D
heheheheh, naha janten sepi geuningnya ?
kamarana nu sanesna ieu teh.
sok ah diramekeun deui roomna
hendryap hendryap is offline
Village Level

Post: 29
 
Reputasi: 1

Loading...
       





Reply With Quote     #92   Report Post  

Re: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh hendryap View Post
heheheheh, naha janten sepi geuningnya ?
kamarana nu sanesna ieu teh.
sok ah diramekeun deui roomna
Sumuhun kang cuang di ramekeun dui, supados haneuteun,,
Nisha_za
Nisha_za Nisha_za is offline
National Level

Post: 515
 
Reputasi: 67






Reply With Quote     #93   Report Post  

Re: orang sunda kumpul di dieu sadayana

hayu urang ramekeun deui,,,
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.649
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #94   Report Post  

Re: orang sunda kumpul di dieu sadayana

punteun sadayana,,
terry_okay007
terry_okay007 terry_okay007 is offline
Mod

Post: 4.297
 
Reputasi: 252

__________________
Pendekar Naga Sableng



I'LL KILL YOU





Reply With Quote     #95   Report Post  

Re: orang sunda kumpul di dieu sadayana

*Clingak-clinguk

Ga ngerti

*kabuuur
tiaseptiani
tiaseptiani tiaseptiani is offline
World Level

Post: 27.602
 
Reputasi: 304

__________________
Naikkan reputasi orang lain yang membantu, atau anda sukai!



loading...



Reply With Quote     #96   Report Post  

Re: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh Nisha_za View Post
Sumuhun kang cuang di ramekeun dui, supados haneuteun,,
Saya bukan orang Sunda, tapi cuma mau bilang teh Nisha geulis deh...
Monoxdifly Monoxdifly is offline
City Level

Post: 497
 
Reputasi: 5






Reply With Quote     #97   Report Post  

Re: orang sunda kumpul di dieu sadayana

aing ogeh sundo asli banten ulanha macam sia ka orang sunda bisi di bongol,,....
hasanacong hasanacong is offline
City Level

Post: 124
 
Reputasi: 4

Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Kamus Bahasa Sunda-Indo & Indo-Sunda Kalina Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 22
Hai Urang Pasundan Sadayana... Burhanudin Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 1


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.