orang sunda kumpul di dieu sadayana
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


orang sunda kumpul di dieu sadayana

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #11   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

jiakaka maneh ta borokokok...dasar urang molelel
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR

Loading...
       





Reply With Quote     #12   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

heeuuhhh........ pikasebeleun maneh mah..
Redbastard
Redbastard Redbastard is offline
World Level

Post: 16.793
 
Reputasi: 222

__________________





Reply With Quote     #13   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

pikasebeleun?? wakaka..basa planet, maksudna sablon??




resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #14   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

hahahahaha.. teu ngartos nya? weeeeekk... syukron wa sahlan..
Redbastard
Redbastard Redbastard is offline
World Level

Post: 16.793
 
Reputasi: 222

__________________





Reply With Quote     #15   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

huuh kadaaaaaaaaalll...kadieuuuuuuuuuu..kasih tau na..pelit atuh..borokokok sia
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR



loading...



Reply With Quote     #16   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

wilujeng sonten sadayana?

nami abdi: heri

urang tasik asli, cibalanarik lemburna.
samara17
samara17 samara17 is offline
City Level

Post: 137
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #17   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

wilujeng sonten sadayana?

nami abdi: heri

urang tasik asli, cibalanarik lemburna.
samara17
samara17 samara17 is offline
City Level

Post: 137
 
Reputasi: 0






Reply With Quote     #18   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

sampurasun

abdi urang sunda yeuh

ngiringan ah

nepangkeun nami abdi mah sayahungkul

abdi linggih di Bandung caket punclut

terang Punclut henteu?
sayahungkul
sayahungkul sayahungkul is offline
Village Level

Post: 24
 
Reputasi: 1






Reply With Quote     #19   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

hwayaaww...what the meaning of punclut ??

ahh abdi mah lieur
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #20   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Assalamu'alaykum, abdi Kabayan ti Nganjuk Jawa Timur. Abdi bade belajar nyarios sunda di dieu. Meunang henteu?

Abdi rek nanya, ceuk guru abdi lamun rek permisi kudu bejana " belegug siaa...."
Leres henteu anu diajarkeun ka abdi teh?

Hatur nuhun....
MahmudinSyahadat
MahmudinSyahadat MahmudinSyahadat is offline
National Level

Post: 1.494
 
Reputasi: 2

Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Kamus Bahasa Sunda-Indo & Indo-Sunda Kalina Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 22
Hai Urang Pasundan Sadayana... Burhanudin Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 1


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.