orang sunda kumpul di dieu sadayana
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


orang sunda kumpul di dieu sadayana

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #21   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh samara17 View Post
wilujeng sonten sadayana?

nami abdi: heri

urang tasik asli, cibalanarik lemburna.
cibalanarik, daerah mana eta kang?


Kutip:
Oleh sayahungkul View Post
sampurasun

abdi urang sunda yeuh

ngiringan ah

nepangkeun nami abdi mah sayahungkul

abdi linggih di Bandung caket punclut

terang Punclut henteu?
ari punclut teh dimana kang? beneran tah namina sayahungkul?

Kutip:
Oleh resi_dj View Post
hwayaaww...what the meaning of punclut ??

ahh abdi mah lieur
tong lier atuh neng, teu ngartos nyak???
Kutip:
Oleh MahmudinSyahadat View Post
Assalamu'alaykum, abdi Kabayan ti Nganjuk Jawa Timur. Abdi bade belajar nyarios sunda di dieu. Meunang henteu?

Abdi rek nanya, ceuk guru abdi lamun rek permisi kudu bejana " belegug siaa...."
Leres henteu anu diajarkeun ka abdi teh?

Hatur nuhun....
eh, eta teh salah kang, ari belegug mah, momoyokan ka akang mahmud.:D
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.649
 
Reputasi: 304

__________________
Asyifa
Loading...
       





Reply With Quote     #22   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Aih pangnyuhunkeun hampura atuh lamun kalepatan ti abdi mah... nuhun atuh tos dibejaan. Lamun kitu saha anu belegug teh?
MahmudinSyahadat
MahmudinSyahadat MahmudinSyahadat is offline
National Level

Post: 1.494
 
Reputasi: 2






Reply With Quote     #23   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Guru maneh kos namah. atawa maneh sorangan nu belegug. aw awa aw
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.649
 
Reputasi: 304

__________________
Asyifa





Reply With Quote     #24   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

hayuuuuuuuu urang sundas sadayana,,Tos tuang teu acan?
abdi hoyong tuang bentang


resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR






Reply With Quote     #25   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

hu um non gia,,,abdi mah lieur..teu ngartos basa sunda...huaaaaahh
resi_dj
resi_dj resi_dj is offline
World Level

Post: 10.824
 
Reputasi: 53

__________________
Putri PetiR



loading...



Reply With Quote     #26   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh kumisraden View Post
kasadayana ana hayang ka baliiii tong hilap aya urang sunda di bali teaaaaaa
do'a ken urang rencana rek ka bali mudah2an jadi....tungguan nya..

Kutip:
Oleh garongkacrut View Post
Wilujeung Forward.

Urang ti Pandeglang, Banten.

Kumaha yeuh, sepi keneh dak..
waaaaaahhh...aya tatangga kab. yeuh abdi ti rangkas bitung caket euy sareng pandeglang mah...salam kenal den.

Kutip:
Oleh resi_dj View Post
hu um non gia,,,abdi mah lieur..teu ngartos basa sunda...huaaaaahh
makana gaduh pameget engke orang sunda supaya bisa belajar bahasa sunda...heheheh
HulkHogan
HulkHogan HulkHogan is offline
Continent Level

Post: 9.404
 
Reputasi: 184

__________________
Generasi biru

"Manusia dapat bertahan hidup empat puluh hari tanpa makan, tiga hari tanpa air, delapan menit tanpa udara.
Tapi hanya satu detik tanpa harapan"

- Hal Lindsey -





Reply With Quote     #27   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

wakakakka, hulkogan menawarkan diri jadi suami tuh sus Rhesi.
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.649
 
Reputasi: 304

__________________
Asyifa





Reply With Quote     #28   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh Gia_Viana View Post
wakakakka, hulkogan menawarkan diri jadi suami tuh sus Rhesi.
heheh....non gia cemburu ya...
HulkHogan
HulkHogan HulkHogan is offline
Continent Level

Post: 9.404
 
Reputasi: 184

__________________
Generasi biru

"Manusia dapat bertahan hidup empat puluh hari tanpa makan, tiga hari tanpa air, delapan menit tanpa udara.
Tapi hanya satu detik tanpa harapan"

- Hal Lindsey -





Reply With Quote     #29   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh Gia_Viana View Post



ari punclut teh dimana kang? beneran tah namina sayahungkul?

di Bandung Utara, Ceu

Abdi mah sanes Kang tapi Nyai heueheu

sumuhun nami abdi mah saya weh hungkul :D
sayahungkul
sayahungkul sayahungkul is offline
Village Level

Post: 24
 
Reputasi: 1

__________________
* * *





Reply With Quote     #30   Report Post  

Bls: orang sunda kumpul di dieu sadayana

Kutip:
Oleh sayahungkul View Post
di Bandung Utara, Ceu

Abdi mah sanes Kang tapi Nyai heueheu

sumuhun nami abdi mah saya weh hungkul :D
salam kenal nyai 22..bandung utara teh sebelah mana bumina ariel peterpan....hhehhehe>:()>:()>:()
HulkHogan
HulkHogan HulkHogan is offline
Continent Level

Post: 9.404
 
Reputasi: 184

__________________
Generasi biru

"Manusia dapat bertahan hidup empat puluh hari tanpa makan, tiga hari tanpa air, delapan menit tanpa udara.
Tapi hanya satu detik tanpa harapan"

- Hal Lindsey -
Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Kamus Bahasa Sunda-Indo & Indo-Sunda Kalina Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 22
Hai Urang Pasundan Sadayana... Burhanudin Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain 1


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.