curhat yuuuu
 
Go Back   Home > Other Language. Bicara Dengan Bahasa Lain

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online


curhat yuuuu

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

curhat yuuuu

geus hiji minggu guring chating,dia kaasih kuring alamat serta no hp sanggeus kuring teleponserua manehna ti dayeuhanu laer,...tapi sanggeus ku tempobeungeutna kuring serta cara ngomo kuring kurang simpati...kumaha saterusna..??
IDED
IDED IDED is offline
National Level

Post: 1.513
 
Reputasi: 1

Loading...
       





Reply With Quote     #2   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

Aih...aih..aih.
Emangna mimitina teu acan nempo si awewe teh koes kumaha?
Tos jadian acan?
Tanggepan ti awewena kumaha?
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #3   Report Post     Original Poster (OP)

Bls: curhat yuuuu

manehna tiheula anu tembak kuring,waktu nelpon.urang katimuan di warles eh warung padang.
IDED
IDED IDED is offline
National Level

Post: 1.513
 
Reputasi: 1






Reply With Quote     #4   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

Terus IDED narima eta awewe?
Bogoh teu ka manehna?
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #5   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

Aya neon,eh... naon ieu teh? :D
A_S_T
A_S_T A_S_T is offline
Continent Level

Post: 4.779
 
Reputasi: 8






Reply With Quote     #6   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

Baca atuh ti mimitina?
Ieu teh curhatan cie IDED
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #7   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

teu hayang mimiluan urang mah,ah... :)
A_S_T
A_S_T A_S_T is offline
Continent Level

Post: 4.779
 
Reputasi: 8

__________________
Fallen Angel

Logikaku Terlalu Kecil Dan Terbatas untuk Mengerti Keberadaan-Nya





Reply With Quote     #8   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

Ku naon emangna? seru atuh. si IDED teh boga carita. Hihihi
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304






Reply With Quote     #9   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

teu ngarti lamun masalah awewe abdi mah.
A_S_T
A_S_T A_S_T is offline
Continent Level

Post: 4.779
 
Reputasi: 8

__________________
Fallen Angel

Logikaku Terlalu Kecil Dan Terbatas untuk Mengerti Keberadaan-Nya





Reply With Quote     #10   Report Post  

Bls: curhat yuuuu

Jah, ast teh meni polos pisan euy.
Nu bener yeuh, teu ngarti soal awewe mah.
Mangna teu acan bobogohannya?
Gia_Viana Gia_Viana is offline
World Level

Post: 10.647
 
Reputasi: 304

Reply
 


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search





Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.