Julia Perez – Teu Kunanaon Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu rapopo versi sunda..heehee..
 
Go Back   Home > Musik & Lagu

Daftar
Lupa Password?


Upload Foto Video Umum Radio & TV Online

Julia Perez – Teu Kunanaon Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu rapopo versi sunda..heehee..

Loading...



 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Reply With Quote     #1   Report Post  

Julia Perez – Teu Kunanaon Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu rapopo versi sunda..heehee..

Review/Komentar :
...





Lirik :
Duuh akang naon kalepatan diri
Akang teungteuingeun

Rasa hate ieu meuni broken
Mun papanggih rek disoek soek
Akang indehoy jeung miss tukinem

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Don't alesan don't many alesan
I udah know akang osok jajan
Your wife ieu hayang diceraikeun

Sirah eneng meuni ng'ngeus lieur
Gara gara i think sagala rupa
Teu paduli how do you how how
Nu penting mah eneng seneng seneng

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Is oke wae kang is oke wae
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Don't kambek egen kang don't kambek egen
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon

Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Teu kunanaon Teu kunanaon Teu kunanaon
Da aku mah apa atuh




Chord/Kord :
...




Tab :
...




Poster/Image :








Penyanyi/Personel :
Julia Perez




Video clip :
deshamri deshamri is offline
National Level

Post: 1.757
 
Reputasi: 2

Loading...
       
loading...
Reply
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar Threads
Thread Original Poster Forum Replies
Hello - Musnah Sudah Cintaku Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu ,lagu galaunya hello nih,,hehe deshamri Musik & Lagu 0
Chocolate - The THE 1975 - Settle Down Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu aransmen music dan lirik mantap deshamri Musik & Lagu 0
Ryan Rapz - DeGodar (Versi Indonesia) Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu liriknya mantap deshamri Musik & Lagu 0
Ksatria Baja Hitam RX - Opening Versi Indonesia Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu liriknya lucu klw di inget2 mantap Rx deshamri Musik & Lagu 0
Maroon 5 - Animals Lirik, Chord/Kord/Kunci Lagu mantap nih lagu deshamri Musik & Lagu 0


Pengumuman Penting

- Pengumuman selengkapnya di Forum Pengumuman & Saran


Cari indonesiaindonesia.com
Cari Forum | Post Terbaru | Thread Terbaru | Belum Terjawab


Powered by vBulletin Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.