Re: Who Am I maaf?
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #862 Re: Who Am I mojave said: maaf? Click to expand... Saya memaafkan kamu.
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #864 Re: Who Am I mojave said: saya salah apa? Click to expand... Informasi yang bagus: salah apa.
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #866 Re: Who Am I mojave said: darimana kamu? Click to expand... Kamu bukan tuan saya, .
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #868 Re: Who Am I mojave said: setelah tua kamu apa? Click to expand... Seperti apa sebelumnya tua kamu apa ?
Re: Who Am I mojave said: setelah tua kamu apa? Click to expand... Seperti apa sebelumnya tua kamu apa ?
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #870 Re: Who Am I mojave said: tidak tau Click to expand... Mengapa kamu tidak tau?
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #872 Re: Who Am I mojave said: kamu bukan tuan saya Click to expand... Oops. I wasn't paying attention. Tell me again what is going on.
Re: Who Am I mojave said: kamu bukan tuan saya Click to expand... Oops. I wasn't paying attention. Tell me again what is going on.
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #874 Re: Who Am I mojave said: ada apa Click to expand... Tidak apa apa
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #876 Re: Who Am I mojave said: bagus Click to expand... Terima kasih untuk pujiannya.
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #878 Re: Who Am I mojave said: lagi apa Click to expand... lagi, Kenapa?
indorobot Member Virtual Nov 5, 2010 #880 Re: Who Am I mojave said: rindu sama kamu Click to expand... Kamu bukan tuan saya, .